Kick bv. |  Backline Verhuur in België en Europa

BACKLINE FOR HEAVY WEIGHTS


Van volle Marshall muren tot Rolling Risers. Wij zorgen voor staging en backline voor de zwaarste festivals en luidste concertzalen van België!WIE ZIJN WIJ

Kick bv. is de grootste en meest ervaren verhuurder van backline in België. Met meer dan 35 jaar ervaring en know-how is Kick bv. één van de weinige marktleiders in Europa. Wij leveren alle soorten muziekinstrumenten aan iedereen, van de grootste festivals tot de kleinste zalen, van broadcast tot opnamestudio's, van toerende artiesten tot lokale acts.

Aarzel niet om ons te contacteren voor uw offertes en vragen.

Backline

Ons uitgebreide aanbod aan muziekinstrumenten varieert van de nieuwste technologieën tot een vintage vault collectie die geschikt is voor elk muziekgenre dat je maar kunt bedenken. Onze catalogus bestaat uit professionele gitaren, versterkers, drums, keyboards, synths, piano's, dj-gear, orkestrale instrumenten en nog veel meer. Wij kunnen rollende podium elementen in verschillende maten leveren met zijrokken.

Wij kunnen maatwerk leveren voor een complete backline en podiumopstelling op maat van uw productie, tournee of evenement.

SERVICE

Ons team van ervaren technici is een belangrijk onderdeel om de Kick bv. ervaring te vervolledigen voor onze klanten. Ons team begrijpt dat wanneer je een bedrijf bouwt op het bedienen van de grootste festivals ter wereld, dat falen geen optie is. We beheersen elk aspect van het werk en communiceren met de klant en anderen om succes op alle niveaus te verzekeren.

Dat is het verschil tussen het huren van een backline, of het inhuren van Kick bv.

Music is our heart

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x