KICK APS nv

Kleine Mechelsebaan 50
3200 Aarschot
België

T +32 16 565 525
F +32 16 567 007

rental@kick.be

VISIE

Vanuit jarenlange ervaring en met onze uitgebreide materiaalstock in eigen beheer stellen we samen met de klant een materiaallijst op welke voldoet aan de noden en wensen van de artiest. Onze ervaren techniekers op de baan werken persoonlijk met de artiest en entourage samen om ervoor te zorgen dat alle technische aspecten tijdig in orde zijn voor aanvang van het concert. Het verschil maken we door verder te kijken dan de gevraagde technische specificaties. Zo voorzien we steeds extra materiaal voor onvoorziene omstandigheden en zijn we er op getraind om het overzicht te bewaren in stresssituaties en snel te kunnen handelen waar nodig. The show must go on, verantwoordelijkheid en probleemoplossend te werk graan nemen wij dan ook heel letterlijk.SERVICE BOVEN KWANTITEIT

Service boven kwantiteit… is na twee decennia in het bedrijfsleven nog steeds onze hoofdslogan.

Als een kleine onderneming in een van de kleinste landen ter wereld hebben wij de unieke mogelijkheid om onze uitgebreide ervaring en kennis te gebruiken. We willen klein en mooi zijn, wat ons de kans geeft om onze klanten kwalitatief en persoonlijk te ondersteunen.

Voor elke klant maken we een dossier en een gepersonaliseerde quote, hoe groot of klein hun opdracht ook is. We werken in een vakgebied waarin elke situatie uniek is. Daarom behandelen we elke productie naargelang de specifieke noden en vereisten. Het ervaren en innovatieve team van professionals waaruit KICK Artistical and Productional Solutions bestaat, staat volledig tot uw beschikking. Zij kunnen zoveel of zo weinig input leveren als u zelf wilt.ENIG IDEE HOEVEEL WERK ER AAN VOORAF GAAT?

Enig idee hoeveel werk er aan vooraf gaat… voordat de vrachtwagen aankomt op uw event? Staat u soms stil bij het hele proces, van uw aanvraag tot de soundcheck? Laten we eens kijken hoe een standaard job verloopt.

Wanneer u ons belt, proberen we zoveel mogelijk informatie te krijgen zodat we dit eerste contact zo efficiënt mogelijk kunnen houden. We moedigen het gebruik van e-mail aan om ons op de hoogte te brengen van verdere details.

Uiteraard moeten we weten waar en wanneer uw evenement plaats vindt. Ook informatie van de productie over het aantal crewleden en het transport is welkom. KICK APS doet al deze background research gratis!

De materiaallijst wordt nauwkeurig nagekeken en in een offerte omgezet. Een team van meer dan tien ervaren technici, allemaal met hun eigen vaardigheden en kennis in relevante vakgebieden, werkt samen om u de beste oplossing te bieden. Dit kan een paar dagen duren, zeker in drukke periodes wanneer we materiaal, crew en transport moeten herorganiseren.

Het is normaal dat dingen veranderen, dat materiaallijsten worden geüpdatet en dat last-minute problemen zich voordoen tijdens de voorbereidingen. Maar ook de definitieve offerte wordt gemaakt met dezelfde expertise en hetzelfde enthousiasme als de eerste, zowel technisch als artistiek.

Uiteindelijk bereidt het magazijn het materiaal voor, op maat van elke specifieke job. Onze technici krijgen de meest recente informatie zodat alles op tijd kan vertrekken zonder ‘stress’ - een woord waar we een hekel aan hebben.

Om die reden gebruiken we enkel voertuigen die we voor 24 maand leasen, niet langer. We moeten ons met andere woorden geen zorgen maken over onze trailers, vrachtwagens en camionettes: die gebruiken we enkel om rond te rijden. De afgelopen tien jaar hebben we geen enkele show gemist door problemen met ons transport.

We voorzien steeds reserve en extra versterkers. Een groot deel van het materiaal was niet ontworpen om de baan op te gaan. Je kunt nooit met zekerheid zeggen hoe een vintage versterker reageert op een tochtje in een camionette. De enige manier om problemen te vermijden is ook een reserve mee te sturen. Dit heeft ons vel al vele keren gered in het verleden en biedt uw artiest een groter veiligheidsgevoel. Voor ons maakt het allemaal deel uit van de professionele service die wij willen verlenen. Een muzikant die zich ‘gesoigneerd’ voelt, zal een beter optreden geven, wat op zich weer zorgt voor een vlottere productie en een beter resultaat. Wij hebben altijd al het verschil willen maken.